Ons team van specialisten bij WOJ Bouw heeft ervaring in verschillende vakgebieden in de bouwsector. We zijn op de hoogte van de geldende wettelijke bepalingen en al onze installaties zijn goedgekeurd. Onze services omvatten het complete bouwproces, maar u kan ons ook contacteren voor afzonderlijke projecten. Hier vindt u enkele voorbeelden van de diensten die we kunnen aanbieden. Aarzel niet om ons te contacteren voor een service die hieronder niet beschreven is. Geen enkel project is ons te groot of te klein!

metselwerk

Ons team is beschikbaar voor al uw metselwerken. We gaan aan de slag met de door u geselecteerde steen en zorgen voor een indrukwekkend resultaat. Ons metselwerk is tot in de puntjes afgewerkt en kan, indien gewenst, ook gevoegd worden. Zo zorgen we ervoor dat uw gevel effectief het visitekaartje van uw huis wordt.

dakconstructies

Een dakconstructie of kapconstructie bepaalt de vorm van uw dak. Deze dragende constructie voor uw dakbedekking is de basis van een goed dak. Afhankelijk van de dakbedekking die u gekozen heeft, maken wij een stevige dakconstructie die aan alle wettelijke bepalingen voldoet. Nadien bevestigen we eventueel ook de dakbedekking aan de constructie.

funderingen

Ieder bouwproject begint met een goede fundering. Afhankelijk van het type gebouw en de beschikbare ondergrond, overlopen we samen met u de beste mogelijkheden. De fundering van een gebouw is de eerste stap in het bouwproces en het is erg belangrijk voor de stabiliteit van de structuur. Vertrouw op de ervaring van onze vaklui om uw fundering te plaatsen.

gewapend beton

Om beton te wapenen gebruiken we stalen netten die het beton meer stevigheid en draagkracht geven. Betonwapening is een kunst die best door een specialist wordt uitgevoerd. WOJ Bouw zorgt voor een stevige en secure afwerking van gewapend beton.

bepleistering

U kan bij onze terecht voor zowel algemene pleisterwerken als renovaties. Met kwalitatief hoogstaande producten zorgen we voor een prachtige afwerking van al uw wanden en plafonds. Aan de hand van uw wensen selecteren we de bepleistering die het best bij uw project past en tegelijkertijd duurzaam is.

elektriciteit

Elektriciteit leggen is een precair werkje dat u best overlaat aan een specialist. Onze elektriciens zijn op de hoogte van de wetgeving en zorgen dat uw netwerk aan alle eisen voldoet. We houden rekening met uw wensen en behoeften bij het plannen en uitvoeren van de werken. We overlopen alle ruimtes met u en maken een gedetailleerd plan van de werken. Het plaatsen van de elektriciteit gebeurt met duurzame materialen en een smetteloze afwerking.

rioleringen

Rioleringswerken moeten voldoen aan een heleboel wettelijke normen en verplichtingen. Wij zijn op de hoogte van de wetgeving en zorgen dat uw riolering aan alle eisen voldoet. Tijdens het installeren van uw riolering, maken we gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. We hebben de expertise en know-how om een efficiënt en duurzaam rioleringssysteem te installeren en stabiliseren.

sanitair

Het leggen van waterleiding en sanitaire voorzieningen is een vakgebied waarin we veel expertise hebben. Aan de hand van een gedetailleerd plan, plaatsen we uw sanitair precies zoals het u past. We maken gebruik van degelijke materialen en garanderen dat uw sanitair de tand des tijds zal doorstaan.

Om te besparen op verwarmingskosten, is een goede isolatie van groot belang. Ieder gebouw moet dan ook aan verscheidene normen voldoen om in orde te zijn met de wetgeving in België. WOJ Bouw heeft expertise in het isoleren van gebouwen.

Gratis en vrijblijvende prijsofferte!

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en hoogwaardig vakmanschap! Neem contact op voor meer info of een vrijblijvend bestek.